Read e-book online Ararat (Dutch Edition) PDF

Dutch Ebooks

By Frank Westerman

In Ararat maakt Frank Westerman een adembenemende reis op het breukvlak van religie en wetenschap. 'Waar is de God van mijn kinderbijbel? Wie of wat heeft Zijn plaats ingenomen?' Deze en andere vragen komen op wanneer de auteur vanuit Armenië de bijbelse Ararat ziet, waarop ooit de ark van Noach zou zijn vastgelopen. Op zoek naar antwoorden houdt hij de mythes én de steenharde realiteit van deze majestueuze berg tegen het licht.

Ararat, culminerend in de beklimming van deze meer dan 5000 meter hoge vulkaan, is tegelijk een tijdreis door het Nederland dat in enkele decennia het anker van het geloof lichtte en daar nu op terugkomt.

'De grootmeester van de literaire non-fictie verenigt in Ararat het beste van twee werelden: de denkkracht, nieuwsgierigheid en precisie van de wetenschap met de vrijheid en de kunst van de literator.' - Vrij Nederland

'Van Ararat kan een nieuwsgierig en kritisch lezer uitsluitend genieten.' - de Volkskrant

Show description

Read Online or Download Ararat (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De essentie van het boeddhisme (Dutch Edition) by Thubten Chodron

Boeddhisme voor beginnersWat is karma? Wat is het doel van het boeddhistische pad? Hoe ga ik om met angst? Deze praktische gids beantwoordt in duidelijke taal de meestgestelde vragen over de foundation van het boeddhisme. Een entire en laagdrempelige eerste kennismaking, en tegelijk een handleiding voor het leven van een vreedzamer, bevredigender leven.

Download PDF by Wulf Dorn,David Orthel,Anne Marie Koper: Fobie (Dutch Edition)

 Een listig psychologisch spel met onze allerdiepste angstenSarah Bridgewater wordt wakker als ze haar guy hoort thuiskomen van een zakenreis. De guy die ze in haar keuken aantreft is echter niet Steven Bridgewater. Hij is gekomen met Stevens vehicle. Hij heeft Stevens koffer bij zich. Hij draagt Stevens kleding, doordrenkt met bloed.

New PDF release: De scheepsjongens van Bontekoe (Dutch Edition)

DRIE JONGENS. EEN GEVAARLIJKE REIS. EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR. Op zee zwalken zonder een streepje land in zicht, de wijde wereld zien, een ontploffing op volle zee. .. Het klassieke verhaal over Hajo, Rolf en Padde, die met De Nieuwhoorn van schipper Bontekoe in 1618 naar de Oost trekken, is niet weg te denken uit de Nederlandse jeugdliteratuur.

Download e-book for iPad: Geschiedenis van een gevallen engel (Dutch Edition) by Henning Mankell,Clementine Luijten

Passie wordt een handelswaarJuni 1904. Hanna Lundmark staat aan de reling van het stoomschip Lovisa en kijkt toe hoe de overleden stuurman – haar echtgenoot – zijn zeemansgraf tegemoet gaat. Op dat second herinnert ze zich haar vaders laatste woorden: Jij, mijn dochter, bent een engel, een armoedige engel, maar evengoed een engel.

Additional info for Ararat (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Ararat (Dutch Edition) by Frank Westerman


by Richard
4.2

Rated 4.71 of 5 – based on 31 votes