Get 2666 (Dutch Edition) PDF

Dutch Ebooks

By Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal

Meesterwerk van de Chileense auteur Roberto Bolaño, wiens oeuvre wij met ingang van dit najaar (opnieuw) zullen uitgeven, te beginnen met deze postuum verschenen roman die wordt gezien als Bolaño's magnum opus: een hallucinerende, epische roman gesitueerd in de grensstreek tussen Mexico en de Verenigde Staten, waar voortdurend vrouwen en meisjes worden vermoord. Niemand weet wie achter de (honderden) moorden zit: de maffia, een psychopaat, de overheid? 2666 is een universeel verhaal over goed en kwaad, leven en dood, fictie en feit, een van de belangrijkste romans die deze eeuw zijn verschenen.

Show description

Read or Download 2666 (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

De essentie van het boeddhisme (Dutch Edition) - download pdf or read online

Boeddhisme voor beginnersWat is karma? Wat is het doel van het boeddhistische pad? Hoe ga ik om met angst? Deze praktische gids beantwoordt in duidelijke taal de meestgestelde vragen over de foundation van het boeddhisme. Een whole en laagdrempelige eerste kennismaking, en tegelijk een handleiding voor het leven van een vreedzamer, bevredigender leven.

Fobie (Dutch Edition) by Wulf Dorn,David Orthel,Anne Marie Koper PDF

 Een listig psychologisch spel met onze allerdiepste angstenSarah Bridgewater wordt wakker als ze haar guy hoort thuiskomen van een zakenreis. De guy die ze in haar keuken aantreft is echter niet Steven Bridgewater. Hij is gekomen met Stevens automobile. Hij heeft Stevens koffer bij zich. Hij draagt Stevens kleding, doordrenkt met bloed.

De scheepsjongens van Bontekoe (Dutch Edition) by Johan Fabricius,Dick de Wilde PDF

DRIE JONGENS. EEN GEVAARLIJKE REIS. EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR. Op zee zwalken zonder een streepje land in zicht, de wijde wereld zien, een ontploffing op volle zee. .. Het klassieke verhaal over Hajo, Rolf en Padde, die met De Nieuwhoorn van schipper Bontekoe in 1618 naar de Oost trekken, is niet weg te denken uit de Nederlandse jeugdliteratuur.

Read e-book online Geschiedenis van een gevallen engel (Dutch Edition) PDF

Passie wordt een handelswaarJuni 1904. Hanna Lundmark staat aan de reling van het stoomschip Lovisa en kijkt toe hoe de overleden stuurman – haar echtgenoot – zijn zeemansgraf tegemoet gaat. Op dat second herinnert ze zich haar vaders laatste woorden: Jij, mijn dochter, bent een engel, een armoedige engel, maar evengoed een engel.

Additional resources for 2666 (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

2666 (Dutch Edition) by Roberto Bolano,Aline Glastra van Loon,Arie van der Wal,Arne van der Wal


by Mark
4.5

Rated 4.87 of 5 – based on 38 votes