100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition) - download pdf or read online

Dutch Ebooks

By Heidi Aalbrecht,Pyter Wagenaar

Ben je wel eens jaloers op de eloquentie waarmee sommige mensen zich uitdrukken? Dat is helemaal niet nodig. wish met enkele welgekozen woorden bereik jij hetzelfde effect.

Geef je conversatie meer cachet met elegante en intelligente woorden zoals 'a priori', 'chargeren', 'flagrant', 'lacune', 'netelig', 'ravissant' en 'savoureren'. Je vindt ze in dit kleine woordenboek met 'moeilijke' woorden die je niet elke dag hoort of leest. Door deze woorden achteloos te gebruiken, wek je de indruk dat je een fenomenale woordenschat hebt.

Om daadwerkelijk clever te klinken, is het essentieel dat je de woorden op de juiste manier gebruikt. Daarom vind je in dit boekje niet alleen de betekenis van woorden, maar ook de uitspraak en voorbeeldzinnen uit de praktijk. Kortom: alles wat je nodig hebt om je vocabulaire een flinke oppepper te geven.

Show description

Read Online or Download 100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: De essentie van het boeddhisme (Dutch Edition) by Thubten Chodron

Boeddhisme voor beginnersWat is karma? Wat is het doel van het boeddhistische pad? Hoe ga ik om met angst? Deze praktische gids beantwoordt in duidelijke taal de meestgestelde vragen over de foundation van het boeddhisme. Een whole en laagdrempelige eerste kennismaking, en tegelijk een handleiding voor het leven van een vreedzamer, bevredigender leven.

Read e-book online Fobie (Dutch Edition) PDF

 Een listig psychologisch spel met onze allerdiepste angstenSarah Bridgewater wordt wakker als ze haar guy hoort thuiskomen van een zakenreis. De guy die ze in haar keuken aantreft is echter niet Steven Bridgewater. Hij is gekomen met Stevens automobile. Hij heeft Stevens koffer bij zich. Hij draagt Stevens kleding, doordrenkt met bloed.

Get De scheepsjongens van Bontekoe (Dutch Edition) PDF

DRIE JONGENS. EEN GEVAARLIJKE REIS. EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR. Op zee zwalken zonder een streepje land in zicht, de wijde wereld zien, een ontploffing op volle zee. .. Het klassieke verhaal over Hajo, Rolf en Padde, die met De Nieuwhoorn van schipper Bontekoe in 1618 naar de Oost trekken, is niet weg te denken uit de Nederlandse jeugdliteratuur.

Download e-book for iPad: Geschiedenis van een gevallen engel (Dutch Edition) by Henning Mankell,Clementine Luijten

Passie wordt een handelswaarJuni 1904. Hanna Lundmark staat aan de reling van het stoomschip Lovisa en kijkt toe hoe de overleden stuurman – haar echtgenoot – zijn zeemansgraf tegemoet gaat. Op dat second herinnert ze zich haar vaders laatste woorden: Jij, mijn dochter, bent een engel, een armoedige engel, maar evengoed een engel.

Additional resources for 100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

100 woorden waarmee je intelligent klinkt (Dutch Edition) by Heidi Aalbrecht,Pyter Wagenaar


by Donald
4.3

Rated 4.23 of 5 – based on 45 votes